закрити
Черевики PIED-DE-POULE black
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 2
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 3
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 4
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 5
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 6
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 7
Черевики PIED-DE-POULE black
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 2
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 3
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 4
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 5
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 6
Черевики PIED-DE-POULE black | Фото 7

Черевики PIED-DE-POULE black

8775 грн


Колір :
Розмір :

Характеристики

  • Верх: Текстиль, Натуральна шкіра
  • Висота каблука : 2см
  • Підкладка: Натуральна шкіра
  • Підошва: Термогума